Rólam


Duró Szabina vagyok. Okleveles Borajánló, marketinges és nagybetűs NŐ. Ezen felül persze még rengeteg minden vagyok. Őszinte barát és társ, olykor túl sokat aggódó, törpenyúl tulajdonos, energikus, konyhában sürgő-forgó, szívből nevető, természetbarát, nyitott a világ csodáira, 97,8%-ban pozitív, megoldásra törekvő, családcentrikus, reggeli kávéját pöttyös bögréből kortyoló, olykor csendben meditáló,  csillagokat figyelő, ezer könyvet elolvasó, nagyokat bicikliző, hangos zenére pizsamában táncoló NŐ.  
Akárcsak te, nem igaz?

Miért BOR-ról? Miért NŐK-nek?

A Borról Nőknek blogot azzal a céllal hoztam létre, hogy a hozzád hasonló NŐK-nek segítsek könnyedén és magabiztosan kiválasztani a “tökéletes” bort. Keressétek azt az életetek bármely pillanatában is.

Hiszek abban, hogy éppúgy nincsen két ugyanolyan BOR a világon, ahogyan nincsen két ugyanolyan NŐ sem. A palackokat ugyanis mi magunk töltjük meg élettel. Kiválasztjuk az egyiket, hogy méltó kísérője legyen hétköznapjaink egyszerű, vagy épp kivételes pillanatainak. Egy igazán különleges találkozás ez: a bor megalkotói és közted.

A legjobb helyen jársz…

A Borról Nőknek blog neked is segíthet abban, hogy pillanatok alatt, magabiztosan választhasd ki a számodra legmegfelelőbb fajtát, házasítást, pincét, borászt, évjáratot, vagy éppen a szervírozás eszközeit. Ha pedig már megtaláltad “az igazit”, szeretnék neked abban is segíteni, hogyan mesélj róla ismerőseidnek, szeretteidnek, barátaidnak vagy akár kollégáidnak – azoknak, akikkel közösen fogyasztod majd (Kedvenc boraim és Bor és étel kategóriák). Vannak olyan írások is, melyekkel inkább a csendesebb énedhez szeretnék szólni. A Bor és lélek kategóriában található gondolatok az “élet nagy kérdéseit” boncolgatják ugyanis, amihez őszintén kívánom neked a tökéletes bort, egy kis csendet és a lakásod legkényelmesebb pontját (vagy épp egy kávézó teraszát). Ha pedig igazi kalandokra vágysz, akkor a Bor és élmény kategória írásait ajánlom neked – a legizgalmasabb boros túrákkal, borkóstolókkal és élményekkel (melyeket én magam is teszteltem, így bátran ajánlok neked!).

Ez most tényleg RÓLAD szól!

Az általam írt bejegyzések nem sokat érnek nélküled. Szeretném, ha TE is aktívan részt vennél a Borról Nőknek blog életében. A cikkek alatt hozzászólásban, a Facebook oldalamon, e-mailben, telefonon vagy akár személyesen is, kérlek bátran oszd meg velem a véleményed, kérdéseid, élményeid!

Üdvözöllek a Borról Nőknek közösségben! 🙂